| Kamakara a întrebat:

Ma doare foarte tare capul( si mai am senzatia aceea de" dat prea mult in leagan",sincer,nu gasesc un alt termen mai bun), am picioarele inghetate si mainile la fel ...si mai sunt si obosita.Ce poate fii.Tin sa mentionez ca ultimile 2 saptamani au fost urate si am numa' ganduri rele in cap. Poate fii o boala, ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare a fi o depresie. incearca sa dormi mai mult si daca nu te simti mai bine sa discuti cu un psiholog (sau un prieten bun0

| Empathizer a răspuns:

Ia un Antinevralgic, fa o baie calda, bea un ceai cald si baga-te in pat. Daca simptomele persista si maine, mergi la medic.

| danieldanielutz a răspuns:

Mananca sanatos, renunta la mancarea procesata din magazin, chipsuri, napolitane, ciocolate, sucuri etc, consuma hrana organica vie, fructe si legume de la noi naturale nu cele din marketuri date cu toate otravurile, incearca sa iti faci suc de mere cu morcov, mancare mai slaba, orez fier, piure de cartofi, ....si ai sa vezi ca o sa fie totul bine!