Ok,cred ca stiu ce-ai patit, dar sunt mai multe variante:
1.Ai curent-in cazul asta, pune vata si alchool sanitar in ureche(o bliuta mica, dar nu o afunda prea tare)
2.Simptomele unei raceli-in cazul asta, incearca sa te odihnesti, fa un dus fierbinte, si mananca o supica de pui, si o sa-ti treaca.
3. Cefalee-in cazul acesta, nu mai lua pastile ca nu te ajuta.Stai in pat, si incearca sa adormi, sa te odihnesti, fa un ceai caldut, si infofoleste-te intr-o patura.
Ce zici?
Leaga-te cu o esarfa din bumbac stropita cu carmol, bea un ceai de tei si incearca sa dormi!
Cred ca te-a tras un curent pe partea aia. pune-ti ceva cald daca poti pe cap si pe partea respectiva, o sticla cu apa calda, o caciula cu putin spirt pe cap, incalzeste cumva locul ca se incalzesc si nervii de pe zona aia si se mai relaxeaza si te lasa durerea. eventual si antinevralgic daca nu esti prea mic. sanatate!
Asa mi s-a intamplat si mie. Ai tras curent de undeva. Eu am stat in camera cu un aer conditionat si tot la fel m-a durut capul si ochiul. Mi-a aparut ceva la ochi si cred ca e ulcior. Eu imi pun picaturi in ochi si sunt mai bine. Picaturile se numesc TobraDex si Spersallerg. Sper ca te-am ajutat! FUNDA?