Parerea mea este sa mergi la un medic si iti va spune cu siguranta ceea ce este, nu te lua dupa vorbe fugi si nu mai sta, este riscant, poti ajunge sa faci mai stiu eu ce complicatii.Sanatate si bafta iti doresc.
Trebuie sa consulţi imediat medicul tău de familie...Nu e de joacă, mai ales in cazul unor infecţii. Durerile în zonele lombare pot avea cauze foarte diferite, pe care doar specialiştii le stabilesc.
Însănătoşire grabnică!
Poate ar fi bine sa-ti faci o radiografie pulmonara sa vezi daca nu cumva ai racit la plamani.
mergi la medic, cere sa-ti faca o radografie la plamini, nu este de gluma... tusesti?
multa sanatate si sa auzim numai de bine!
Eu am invatat un lucru, cand ma doare ceva merg la medic, e mai sigur, de cat toate sfaturile si in plus ramai mult mai linitit du pa aceea! totusi, nu stiu ce poate fi dar e ciudat! sanatate multa!
Pai de cand? eu zic ca pentru orice problema mergi la medic, e mai simplu! eu asa am invatat pe pielea mea!
Pe langa sfaturile pe care le-ai primit si pe care ti le recomand si eu, as mai avea un sfat sa-ti dau ...sa eviti statul pe scaun la calculator pe lunga durata.
anonim_4396 întreabă: