Ai tras curent / inacerca sa tii mult timp ceva cald la ea/ daca ai o perna electrica e ft buna eu asa am facut si mia mai trecut. incearca sa te feresti de aer rece...
Am sa iti spun si eu unele lucruri pe care le stiu de la bunica mea!
Pune sare preferabila de aia mare, intr-o cratita si aprinde aragazul. Tine sarea pe foc pana cand devine fierbinte.I-a o batista si impacheteaza sarea. Apoi tine-o pe ureche pana sarea devine rece,
Poti sa iti inmoi vata in spirt si sa iti pui in ureche dupa aia, daca nu trece fugi repede la un medic ORL da?
Bafta!
Salut! Uite ce zic eu, zic ca mai bine te duce la farmacie ci iti iei otocalm, sau OTIS-T, Contine un antiinflamator un anestezic local, daca urecheaza supureaza inseamna ca ai o otita cu infectie si ca tratament: cloramfenicol, fluocinolon, anestezice locale gen lidocaina, benzocaina sau antinflamatoare.
Daca urechea nu supureaza ar trebui sa rezolve niste antiinflamatoare- ibuprofen, anestezice locale- lidocaina, benzocaina, din nou- OTOCALM sau OTIS-T.
data viitoare sper sa iti fie mai bine.
Cand le admisnistrezi in ureche, ai grija sa nu fie prea reci dar nici prea calde, cat este temperatura ta corporala astfel o sa manifesti un disconfort.
Sper ca o sa te simti mai bine.
Nu mai incerca nimic de genul acesta, din contra uleiul face rau, nu mai folositi orice spune mamaia, du-te la un medicul orl el stie ce trebuie sa faci.
Iti poti pune picaturi otocalm in ureche si eu am patit-o si m-a calmat si nu doare deloc cat il administezi
Eu, cind ma durea urechea, mi-am cumparat Floxadex. Iti spun cinstit mi-a trecut intr-o zi.