Poti sa iei Decasept(nu mananci si nu bei nimic cel putin o ora dupa ce l-ai luat, sau pui o jumatate de cana de apa calduta, pui cam o jumatate de lingurita de sare, amesteci, iar apoi faci gargara. E putin cam neplacut, deoarece sarea pisca, dar asa este bine, caci asta inseamna ca dezinfecteaza locul. Trebuie sa faci operatiunea asta cam de 5-6 ori de 2-3 ori pe zi, chiar daca e neplacut. A...si nu ai voie sa mananci si sa bei nimic cel putin 15 minute dupa ce ai facut aceasta operatiune. Si in nici un caz sa nu faci treaba asta imediat dupa ce ai mancat.; ti se face greata. Seara ar fi de preferat sa o faci inainte de culcare, caci cu cat stai mai multe ore fara sa consumi nimic, cu atat e mai bine. A... Daca ai propolis in casa, poti sa-ti ungi pe o felie de paine si sa mananci. Poate ca nu o sa-ti placa, dar mai important este sa-ti faca bine, zic eu. Nu-i asa? Multa, multa bafta si multa, multa sanatate!
Fac 15 minute pana la farmacie dus intors multe strazi de traversat
zau si nu ma simt in stare sa merg jos am o stare de somnolenta abia stau in picioare
Un ceai
cred ca ee cea mai buna solutie
App:: preferi sa te doara decat sa mergi pana la farmacie?
Eu am facut cu un remediu mai vechi si mi-a trecut. Storci o lamaie si pui miere in ea si bei zilnic, de cate ori e nevoie.
Pai. solutia 1. Ia un Decasept diminueaza durerea, eu asta ia mereu.
Sau poti sa fierbi niste cartofi, sați pui pe o batista si apoi ii infasori in jurul gatului., sau sare poti sa pui ( calda ).
Ai grija sa nu fie o raceala puternica!
Sper ca tețam ajutat! :*.
fundita? .