| Pitic a întrebat:

Ma doare gatul foarte tare ce sa iau? am luat deja niste pastile pentru gat sterpsils dar tot ma doare.
app mi-e lene s amerg la farmacie asa ca ziceti-mi ceva car epote fi facut in casa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Poti sa iei Decasept(nu mananci si nu bei nimic cel putin o ora dupa ce l-ai luat, sau pui o jumatate de cana de apa calduta, pui cam o jumatate de lingurita de sare, amesteci, iar apoi faci gargara. E putin cam neplacut, deoarece sarea pisca, dar asa este bine, caci asta inseamna ca dezinfecteaza locul. Trebuie sa faci operatiunea asta cam de 5-6 ori de 2-3 ori pe zi, chiar daca e neplacut. A...si nu ai voie sa mananci si sa bei nimic cel putin 15 minute dupa ce ai facut aceasta operatiune. Si in nici un caz sa nu faci treaba asta imediat dupa ce ai mancat.; ti se face greata. Seara ar fi de preferat sa o faci inainte de culcare, caci cu cat stai mai multe ore fara sa consumi nimic, cu atat e mai bine. A... Daca ai propolis in casa, poti sa-ti ungi pe o felie de paine si sa mananci. Poate ca nu o sa-ti placa, dar mai important este sa-ti faca bine, zic eu. Nu-i asa? Multa, multa bafta si multa, multa sanatate!kiss

| Pitic explică:

Fac 15 minute pana la farmacie dus intors multe strazi de traversat
zau si nu ma simt in stare sa merg jos am o stare de somnolenta abia stau in picioare

| Valisha18 a răspuns:

Incearca orofar, bea un ceai si mananca supa ( ceaiul si supa sa fie calde)

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Poi...
Fa-ti o cafea si stoarce in ea zeama de lamaie.Are efecte.

| CrIsSLoveCristi a răspuns:

Un ceai

cred ca ee cea mai buna solutie

App:: preferi sa te doara decat sa mergi pana la farmacie?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti e lene sa te duci la farmacie inseamna ca nu te doare indeajuns de tare tongue

| Andree a răspuns:

Eu am facut cu un remediu mai vechi si mi-a trecut. Storci o lamaie si pui miere in ea si bei zilnic, de cate ori e nevoie.

| xXMaximAlcoolxX a răspuns:

Pai. solutia 1. Ia un Decasept diminueaza durerea, eu asta ia mereu.
Sau poti sa fierbi niste cartofi, sați pui pe o batista si apoi ii infasori in jurul gatului., sau sare poti sa pui ( calda ).
Ai grija sa nu fie o raceala puternica!
Sper ca tețam ajutat! :*.
fundita? laughing.