| vanesa_6936 a întrebat:

Ma doare gatul in parte dreapta, dar cand casc si cand imi intind gatul. Ce ar putea fi sau ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Slavian a răspuns:

Poate fi de la curent sau ai dormit urat.
Ce sa faci, pai... du-te la doctorul de familie happy

5 răspunsuri:
| ZapPy a răspuns:

Pe mine cand ma doare gatul cand casc cel mai probabil am amigdalele inflamate. Uita-te se vezi iti poti da seama daca ai ceva la ele. Daca nici asa go see a doctor, rau n-are ce sa-ti faca happy.

| Simona a răspuns:

Probabil ai dormit rau cu capul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu daca casc sau inghit simt ca morcrying...amigdalitele umfalte nu le am dar...mor de durerecrying ajutorsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi sitoatie, si daca atunci cand casti si iti bagi un deget in ureche (si nu te mai doare) atuci inseamna ca ai prins curent si cu cat fortezi mai mult cu atat te doare mai tare, incearca diclofenac crema pe zona gatului si dupa ureche, si niste antibiotice pentru ca s-ar putea sa ai si otita, EU ASA AM.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine tot partea dreapta ma doare din luna in luna si in vara am fost la spital de 2 ori pentru 2 saptamanicrying