| spyceygirl a întrebat:

Ma doare in partea dreapta jos, cred ca ma doare apendicele, dar o colega care a avut apendicita de curand, spune ca acolo une ma doare pe mine nu este exact locul undetrebuie sa te doara, ea spune ca am racit la un ovar, sau ca ma doare un ovar(poate fi si din cauza ca de 2 luni nu mi-a venit?)
Va rog ajutati-ma si pe mine, daca durerea persista(si acum ma doare, s a inceput durerea de ieri de la ora 16:00)sa ma duc la doctor? dar nu stiu subce forba sa ma duc.ca ma doare apendicele sau ca e de la faptum ca nu mi-a mai venit de 2 luni?(stati linistiti, nu sunt insarcinatalaughingam 15 anilaughingn-am avut nici un contact sexual, dar chiar nu stiu dc de atata timp nu mi-a mai venit)...

Mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la medicul de familie, ii spui unde te doare si el va sti mai bine decat noi ce sa iti spuna, e bine totusi sa faci acest lucru fara sa amani. Iti doresc multa sanatate!

| maya_7683 a răspuns:

Durerea pe care o descri este mai degraba o durere care vine de la ovar, probabil asa cum a zis si colega ta ai racit, mai ales ca nu ti-a venit ciclul de doua luni.Pentru ameliorarea durerii poti lua un nurofen sau ibuprofen, insa ar fi foarte bine daca ai merge si la medicul de familie. Ii spui simplu ca de citeva zile simti o durere in partea de jos a abdomenului.Medicul va sti ce tratament sa iti recomande.

| Tourniquet a răspuns:

Mergi la medicul de familie... eu cred ca nu ai apendicita cred ca ai racit la un ovar. dar daca durerea persista du-te la doctor!
Ca sa iti calmezi durerile nu lua Algocalmin pentru, ca intarzie ciclul din cate am auzit. ia un Nurofen happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi la medicul de familie fiindca ai dureri abdominale si o intarziere foarte mare a menstruatiei. Oricum, nimeni nu se duce la medic sa spuna ca are apendicita, ci sa-i spuna ca are o durere si sa-i indice locul.

| ALiNuTsA_1885 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mergi la medic, si eu am avut probleme asemanatoare si chirurgul mi-a zis ca apendicita se poate manifesta in mai multe forme... poate sa te doara si mai jos. daca e apendica ar trebui sa mergi la medic repede. dar posibil ca din cauza menstruatiei deoarece zici ca nu ti-a venit de 2 luni

| spyceygirl explică:

Va multumesc enorm pemtru sfaturi, menstruatia mi-a venit ieri(pfiuwinking}, dardurerea mai persista, mai usor dar tot ma doare.eu zic ca nu e apendicita, doar sunt racita la un ovar.cred,dar tupa ca o sa imi treaca menstruatia o sa trec si pe la un medic, trebuie sa imi fac s un control pentru orice siguranta...
va multumesc mult!