| cosmin23a a întrebat:

Ma doare in partea stanga a abdomenului, in zona splinei, si am piatra la rinichi, poate sa fie din cauza asta sau e splina? Ma mai durea si in partea stanga de la rinichi dar in partea dreapta nu m-a durut pana acum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Deci te doare stanga dreapta in zona rinichilor plus in zona spinei? Si nu rade. Citeste cum ai scris si ai sa vezi de ce nu am inteles

5 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Deci pana la urma unde te doare ca nu am inteles. Te doare si in dreapta?

| cosmin23a explică (pentru Dana211):

Da

| Dana211 a răspuns (pentru cosmin23a):

Deci acum unde te doare? In zona splinei si in dreapta sau cum? Ca din ce ai explicat tu in intrebare nu am inteles nimic

| cosmin23a explică (pentru Dana211):

laughing acum ma doare in zona splinei

| cosmin23a explică (pentru cosmin23a):

M-a durut rinichiul stang si in zona unde e apendicita, acum ma doare rinichiul drept si zona unde e splina

| Dana211 a răspuns (pentru cosmin23a):

Deci te doare stanga dreapta in zona rinichilor plus in zona spinei? Si nu rade. Citeste cum ai scris si ai sa vezi de ce nu am inteles