| Sara2 a întrebat:

Ma doare ingrozitor capul, asa de tare incat imi vine sa vomit, ce e mai indicat sa iau? algocalmin sau nurofen pentru dureri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga Flory si eu sufar din cand in cand de astfel de dureri ingrozitoare de cap. De fapt sunt migrene, care daca nu iei nicio pastila, pot sa dureze si doua zile. Stiu cum e si te inteleg f bine. Dupa ce am incercat cu mai multe tipuri de analgezice, care nu mi-au fost de niciun folos, am aflat de la cineva de Quarelin. Crede-ma, e miraculos! Mi-a trecut durerea in 5 minute. Dupa ceva vreme, am aflat ca totusi este destul de puternic si de atunci iau numai jumatate de pastila impreuna cu o aspirina tamponata (altfel nu-si face efectul). Il gasesti la orice farmacie si costa intre 7 si 8, 5 lei cutia cu 10 pastile, in functie de adaosul fiecareia. Iti trimit un link pentru a te documenta mai bine. In prospect scrie sa iei de 3 ori pe zi, dar eu daca am luat o data, deja imi trece si nu mai este nevoie de alta doza.
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=831
Sanatate maxima!

| lia.d a răspuns:

Buna Flory! Prima data eu zic ca ar trebui sa afli cauza acestei dureri, ca apoi sa o poti trata ca durerea sa nu mai recidiveze.Pentru inceput, ar fi bine sa mergi sa-ti faci o radiografie de craniu si una de coloana cervicala, ca sa vezi daca nu cumva e o sinuzita sau spondiloza cervicala, pentru ca ambele afectiuni dau dureri mari de cap si atunci ai stii exact ce fel de tratament sa iei, ca sa te poti vindeca definitiv. Apoi ar trebui sa-ti faci un control oftalmologic, poate ai nevoie de ochelari sau in cazul in care ai ochelari, poate trebuiesc schimbati, asa mai excluzi o cauza care da dureri de cap. Bun, apoi un control la stomatolog, se poate sa ai ceva abcese, iti faci o radiografie dentara panoramica si asa depistezi daca e ceva problema dentara.

| lia.d a răspuns:

Buna, ti-am scris prima parte a raspunsului si l-am expediat incomplet din greseala; deci sa continui, ar trebui sa-ti faci analizele de sange, sa vezi exact ce valori ai, sa vezi sa nu suferi de vreo anemie sau lipsa de calciu sau lipsa de magneziu, aceste deficiente pot da dureri de cap.Deci,eu zic sa te apuci cat de curand de aceste controale, maxim o saptamana iti ia.Multa sanatate!

| procust a răspuns:

Nureofen e mai bun, fereste te cat poti de algocalmin nu e asa de inofensiv pe cat pare!

| poesia a răspuns:

Quarelin.In 5 minute durerea dispare

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa un Rx cervical, sinusuri, ai grije sa nu transpiri cervical sau sa iesi afara cu parul ud dar fa radiografia sa vezi cauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vidan sau nospa fiole ca isi fac mai repede efectul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia furadan si trece imediat

| vrajitoarea a răspuns:

Algocalmin, dar poti sa iei si Ibuprofen

| Ciocinta_Ion_1957 a răspuns:

Gel aloe vera, regim alimentar si ibuprofen