@deffect esti defect? Cum sa faci asa ceva? Ia un algocalmin si fugi repede la stomatolog.
Ia un nurofen! in cateva minute iti va trece cu siguranta! nu-ti umbla pe la ea ca n-are rost mai rau o sa te doara, ia pastila care ti-am zis este foarte buna mai ales pentru dantura!
Cuisoare iti amortesc zona, e adevarat si eu am folosit. Dar este ceva care are efect momentan pana mergi la medic. Este foarte important sa mergi sa vezi daca trebuie sa-ti scoata nervul sau sa-ti dea antibiotic... in caz ca maseaua este cu abces. Poti sa mergi la urgenta daca nu ai un medic stomatolog la care sa apelezi. Iti doresc multa sanatate
Conservant? :O incearca niste algocalmin si du'te la stomatolog
Multumesc de raspunsuri.Chiar maine o sa ma duc la dr. sa ma repare pentru. ca maseaua e cam deffecta
Data viitoare cand te va durea maseaua, mergi la farmacie si ia-ti KETOROL. e foarte bun. mie intotdeauna imi trece durerea de masea daca beau unul.
Daca nu vrei sa mergi la un stomatolo, ceea ce este cel mai recomndat...foloseste tador sau aulin.sunt foarte eficiente, ti-o spun din proprie experienta.
Urgent o aspirina; asa se face la durerea de dinti, masele,- asta o stiu de la Dr.stomatolog Nimigean, - renumit in domeniu, pasionat de meserie. Sanatate si numai bine, Lucien.