| Dianitta a întrebat:

Ma doare intr-o parte mai exact in parte dreapta, am fost in italia la doctor si mi-a zis ca este vreo infectie ceva si sa iau augmentin, am luat augmentin, dar tot asa.:-s.Ati patit vreodata la fel? Nu-mi spuneti sa merg din nou la doctor laughing ( dau funda )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madalichka a răspuns:

E posibil sa fie si o anexita, adica raceala la ovarul din dreapta. Eu am avut intr-un an destul de des ovarul drept inflamat si mereu ziceam ca e apendicita, dar imi faceau analizele de creatinina si nu era.
Du-te totusi sa faci o ecografiewinking Nu te linisti daca nu te mai doare. Poate sa revina mai tarziu cu o durere mult mai mare si sa fie ceva mai grav.

4 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/search citeste aici si vezi daca ai simptome similare. Fa-ti un control medical la o clinica privata.pa

| Madalichka a răspuns:

Te doare intr-o parte? Dar ce anume? Partea cui?
E posibil sa fie o infectie cu bacterie sau virus, dar daca nu dai mai multe detalii, nu te putem ajuta.
Oricum, cel mai bine e sa mergi la doctor. O sa fie binewinking

| Andreea14Bianca a răspuns:

Unde mai exact in partea dreapta? sus jos?

| Dianitta explică:

Mai exact ma doare apendicita, dar acum nu mai mai doare asa tare, nici macar nu mai,, simt" nu stiu exact ce am dar nu cred ca este prea grav ca sa merg la doctor, imi fine merci pentru raspunsuri big grin