| AleeeeeE a întrebat:

Ma doare jos in stanga. in paralel cu apendicitaraised eyebrows straight face E ceva grav? straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Apendicul este în dreapta.
În situația ta este ovarul care poate este inflamat. Un ecograf pelvian.
Sănătate.
Pa, pa.

| Kitty a răspuns:

Nu cred ca este ceva grav. Dar mai bine te-ai consulta cu parintii si apoi mergeti la medic. Pe mine ma durea acolo cand alergam, cand depuneam efort.

| greenabstract a răspuns:

Buna :* Stai linistita ca nu este nimic grav. Iti apare durerea cand faci efort. Si mie mii se intampla uneori sa ma doara in partea stanga.

| Veronica_4264 a răspuns:

Cel mai bine e sa consulti un medic pentru ca durerea se poate transmite in cavitatea abdominala. poti merge doar la medicul de familie, dar daca te doare foarte tare si nu poti suporta durerea mergi la urgente. E cel mai bun sfat pentru ca nu suntem medici ca sa iti spunem de ce te doare si ce sa faciwinking

| florynho000 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la doctor si mie mi s-a intamplat, parintii au crezut ca este hernie, in caz ca e hernie trebuie operatie imediata din cate am inteles ar trebui sa te duci la medic.eu am fost norocos am facut o injectie si gatasmug. faza e ca eu nu mai puteam sa merg mergi in cel mai scurt timp la doctorwinking succes