CEl mai bun lucru pe care il poti face e sa iei un Aulin praf si dizolva in putina apa(foarte putina apa) si in max 15 min durerea de masea te las stiu asta din experient eu de obicei le iau seara ca sa adorm pentru ca nu este indicat sa iei mai mult de 2 pliculete pe zi.
Bună!
Pentru durere poţi folosi ( conform Prospectului ) Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 600 mg ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Este posibil să te fi "tras" curentul.
Un remediu "casnic" pentru combaterea curentului ar fi să pui o ţigară aprinsă în ureche, să apeşi lobul urechii pe lângă ţigară ca să nu intre aer "fals" şi s-o laşi să se "fumeze singură".
Dacă ai curent la ureche, atunci vei auzi un vâjâit sau păcănituri, iar ţigara va arde repede.
Dacă durerea NU te lasă, atunci poţi pune 2-3 ţigări ( pe rând ) în fiecare ureche.
Toate cele bune.
Te mai doare? cred ca nu ai luat toate felurile de pastile recomandate?
Daca nu ai luat nimic si te doare ia diclofenac de 50mg, daca ai peste 12 ani(regele durerilor de dinti)sau nurofen daca n-ai 12 ani.O noapte linistita fara durere iti doresc!
Pai cel mai bun lucru e sa iei un aulin praf si dizolva in apa foarte putina apa.Asa am facut si eu, si in 10 minute ma lasa durerea.
Daca este cariata si se poate trata, plombeaz-o, desi eu am patit-o cu plombele ca am facut o infectie de toata frumusetea cand s-a macinat plomba.
Daca este maseaua de minte insa si a crescut cam 3 sferturi, atunci recomandata este scoaterea ei.
Daca nu a crescut sufiecient cat sa poata fi extrasa, poti face tratament cu calmante.
Orice ar fi iti doresc mult succes si sanatate multa!
Pentru calmarea durerii poti lua Vidan, este foarte bun si are efect imediat. Il poti lua de la orice farmacie fara reteta.
Tine un pic de tuica in gura, pe care o inlaturi ulterior.Iti amorteste locul si nu mai simti durerea!