| andreiutzucu a întrebat:

Ma doare maseaua, dati-mi ideei ce sa fac(in afara de a ma duce la medic ca este in concediu sau sa-mi pun ceva medicament pe ea')Funda care face sa nu ma mai doara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Eu cand ma doare maseaua pun pe o bucatica de vata biter suedez, dupa o pui la maseaua cu pricina si in jur de 10 min trecehappy

| username23 a răspuns:

Ai putea lua niste pastile cum ar fi: Nurofen Forte; Aloin.
Ce tine de remedii de ale casei poti incerca: Niste frunze de patrunjel puse la maseaua respectiva, intre ea si falca ( are efect analgezic, Eu reusesc sa si adorm cu tratamentul asta, atat de bun e.Si dureaza destul de mult.

| Smile94 a răspuns:

Pai incearca cu pasta de dinti pe ea (nu stiu cate de eficient)dar incearca si sper sa iti treaca repede

| Madu_5369 a răspuns:

Pai nusj dar cred ca. cu calmante sau cu paracetamol pisat potin si pus in maseaua respectivahappy,

| frumusica19 a răspuns:

Poti sa iti pui pasta de dinti s-au ulei de dovleac. Amelioreaza durerea

| bety_8195 a răspuns:

Deci trebuie sa te duci la o aglinda si apoi sa vezi cum arata caria si sa iti pui cu un deget pasta de dinti si sa o tii o oara si iti trece. Nu lua pastile ca o sa te foara ficatu'