| Dorel95 a întrebat:

Ma doare maseaua de mor va rog ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| ionutz0116 a răspuns:

Ia un algocalmin, apoi mergi de urgenta la un doctor stomatolog.

| Max22w2 a răspuns:

Ia un antibiotic,fiola de algocalmin diluata cu apa,nurofen, paracetamol, gheata...

| Twinky a răspuns:

Ia analgezice(Nurofen) si maine mergi la stomatolog.

| LaFLeur12 a răspuns:

Ia aspirina, sau algocalmin Funda?

| Ksuparata a răspuns:

Noi nu putem sa te ajutam.Dar maine dimineat du-te urgent la dentist,pana maine ia si u niste pastile de durere:norofen,agocalmin,aspirina ia si u tot ce ai pentru durere,poti presa si putin usturoi pe dintele care te doare si il poti lasa acolo cate-va minute, poti folosi ceai de musetel, si mai poti sa iti pui pe un tampon sau vata sau un servetel sau pe hartie igienica putin parfen sau chiar mai mult depinde cat de tare te doare maseaua si pe urma preseaza pe gingie si dinte(care te doare)si tinel acolo mult si bine(pana nu te mai doare)sa stii ca eu am incercat si mi-a trecut sper ca te-am ajutat si sper sa nu te mai doare maseaua

| Ksuparata a răspuns:

Sori in loc de parfen e parfumlaughing

| EduardTPU a răspuns:

Asta-i chiar tare, cum te putem ajuta?!laughing Serios, nu ai ce face decat sa te duci la dentist! In cazul in care intrebi ce sa faci pana maine cand urmeaza sa vizitezi cabinetul stomatologic atunci asta-i altcevathinking pai ai putea incerca ceva alcool, asa cum cred ca ti-ar recomanda tot romanullaughing Ar putea avea efect daca te imbeti si uiti de durere.Dar maine dimineata te-ai trezi cu o durere de cap si probabil ne vei cere din nou ajutorul.Dar ce vrei "cui pe cui se scoate"laughingInsanatosire grabnica!winking

| DakotaRoyse a răspuns:

Dacă n-ai la îndemână un analgezic decent, ia o gură de alcool (ce ai mai tare) şi ţine-l în gură în zona măselei cu problema. Pune-ţi în urechea pe care e măseaua cu probleme o bucăţică de vată înmuiată în spirt medicinal. Ar trebui să încălzească puţin happy

| xamix a răspuns:

Bea tuica, sau daca mai ai ceva tare, tii putin in gura pana iti amorteste maseaua dupa nu mai ai nici o problema.

| johny92 a răspuns:

Nurofen forte daca ai la indemana, timp de vreo 5 ore nu mai ai treaba sau vidan.

| BRG a răspuns:

Salut i a un ketonal, sau un ketorol.