| Stefan123gg34 a întrebat:

Ma doare maseaua nu stiu de la ce este si cand ma apas ma doare. Am luat nurofen si nu prea m-a ajutat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te doare deoarece este cariată, trenuie ori tratată sau scoasă, dar trebuie sa mergi la medicul stomatolog, marti cand vor fi deschise cabinetele medicilor, si sa te consulte sa vada ce ai acolo, ia un augmentin pia atunci, ca este antibiotic, si daca ai infectie, pana marti te vindeci.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este asa bun nurofenul, deoarece tu ai infectie la măsea, si nu trece fara antibiotic, augmentinul e bun.Mergi la farmacie poate gasesti farmacii deschise azi, si cere augmentin.

| RAY a răspuns:

Probabil e o infectie si trebuie antibiotic nu nurofen, Amoxicillina

| Lucian4 a răspuns:

Ar trebui sa stii de ce te doare la varsta ta. Nu a zis profa de biologie sau parintii? sfat: nu mai bea sucuri acidulate

| SporeBox a răspuns:

Du-te la medicul dentist macar sa se uite ce ai acolo. Nu cred ca te costa foarte mult sa se uite, eventual poate o si rezolva

| georgianaanonim1 a răspuns:

Nurofen forte e ff bun sau foloseste fiole de algocalmin!
Si daca nu e deschis la farmacie, du te la magazin cumpara praf de usturoi si pune la masea, sau pisezi tu acasa usturoi si pui, mereu mi-a trecut asa! Sanatate.