Asta vara am avut niste treaba pe afara si fiind curent, putin rece, spre seara m-a luat durerea de masea. I-am spus mamei mele problema si ea sa iau niste tuica in gura si sa o tin la masea. Eu nu si nu (nu beau alcool). Noaptea in somn durerea s-a accentuat si a devenit mult mai greu de suportat, fapt care a dus la acceptarea ideii mamei mele. Zis si facut, am luat o sticla de o jumatate de litru, am umplut-o si am bagat putin in gura, la masea (de unde si vorba ca "o trage la masea"), am simtit pe moment o durere foarte mare dar a fost instant, dupa care s-a ameliorat brusc. Mi-a amortit toata gura. Dupa care m-am simtit mult mai bine. Toata noaptea am dormit cu sticla langa pat si cand incepea sa ma doara, luam putina tuica. A doua zi nu am mai avut probleme, nici la dentist nu am fost dar o sa merg.
Nu pune nimic cald acolo.E posibil sa fie infectie si caldura favorizeaza stabilirea infectiilor. Pune o compresa rece, fa gargara cu apa sarata, freaca niste catei de usturoi cu oregano de maseaua cariata, sau pune o felie de castravete crud acolo.
Sa te faci bine!
Am gasit un loc maine la dentist de dimineata la 08:00, va multumesc pentru raspunsuri!
Iata cateva solutii
1. Iesi cateva minute afara sau pune o punga cu gheata, frigul va anestezia nervul
2. Pune vata cu putin spirt sau cum s-a spus mai sus, ia o gura de tuica
3. Ia de la farmacie spray lidocaina 10%, cu efect anestezic, cam 20 de lei
Eu iti reomand sa mergi maine la prima ora la dentist, ar trebui sa te ia in caz de durere insuportabila.
Ketonal. Leacuri babesti pentru durere de masele? Cred ca glumesti. O sa mori de durere pana nu iei o pastila puternica pentru asa ceva.