Ori este cariata si ai infectie ori iti iese maseaua de minte.De regula maseaua de minte da dureri de ureche.Pentru calmare, ia antibiotic 3 zile Oxacilina, din 6 in 6 ore pentru reducerea infectiei.
Sper ca te-am ajutat!
Multa sanatate iti doresc!
O data ce te doare maseaua, este normal sa te doara si urechea.Ele comunica.
Ia un antiinflamator si tine in continuare vata cu spirt.
Poate doar te-a tras curentul sau ai un abces/infectie intr-adevar.ia un antiinflamator cateva zile, si daca durerea persista incearca cu metronidazol.totusi cel mai bine e sa faci un controool
Dacă te doare măseaua și urechea, înseamnă că ai o infecție la măsea și s-a dus la ureche.Ar trebui să te duci la denstist, o să-ți spună el ce să faci.
Salut te doare maseaua taie un usturoi si-l pui in urechea care te doare dar trebuie sa-l tai asa fel incat sa-ti stea bine in ureche si mai ea putin spirt in gura si tine acolo la masea dupa aia il scuipi eu zic ca o sa te mai lase si macar poti dormi macar noaptea mai am o solutie care poate sa-ti treaca poti sa mai pui la masea si putina tamaie numai ca asta iti va manca maseaua dar iti trece eu stiu ca o sa te duci la dentist dar la durere trebuie sa incerci pe toate succes
Ai doua variante ori scoti maseaua sau o tratezi dar cred ca ai tras un curent asa ca ia minim trei zile amoxicilina si sa vezi ca se rezolva. sanatate
justme_2041 întreabă:
gaby_8539 întreabă: