| piersicuta9000 a întrebat:

Ma doare maseaua urechea ftttt tare! Spuneti-mi si mie ceva care sa imi calmeze durerea! Inafara de pastile si de stomatolog! Pastile nu iau fiindca nu am si la ora asta nu e nici o farmacie deschisa, si la stomatolog la fel. URGENT! VA ROG! DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lovegirl15 a răspuns:

Iti sugerez sa te duci neaparat la stomatolog, daca nu ai facut-o inca.
S-ar putea sa te doara din cauza unei carie foarte urate sau de la nerv.
Mie, spre exemplu, doctorita stomatolog la care am fost, mi-a spus dupa ce mi-a plombat o carie foarte urata, ca daca ma doare maseaua cu tot cu ureche, s-ar putea sa-mi fie afectat si nervul si sa trebuiasca sa mi-l scoata.
Dar repet, asta a fost in cazul meu.
Cel mai bine e sa te duci la medic cat mai repede, sa te asiguri ca nu e ceva foarte grav.
Succes!

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Incearca sa pui o compresa calda pe zona aceea. pune apa foarte calda intr-o sticla si tine-o pe locul durerii.