| mIsTeR a întrebat:

Ma doare o masea ingrozitor, am luat pastile dar degeaba, sta un pic durerea si iar incepe, nu stiu ce sa mai fac:-(( Ziceti-mi si mie ce sa mai fac? Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la cel mai apropiat dentist si il rogi sa iti elibereze canalul, daca te doare, nervul este pe duca, asa ca mai mult de atat nu o sa te doara.

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia o fiola de algolcalmin si du-te maine neaparat la dentist!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai frate morrrrrrrrrr de durereeeeee de maseaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine ma omoaraaaaaaaaa si maine e sambataa vreau neaparat sa merg la dentist dar mai am deee asteptat 2 zile nu stiu ce ma facc! nu pot dormi sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi am doar 15 ani m-am gandit sa-mi scot maseaua nu imi lipseste asa mult adica nu ma ajuta la multe dar am scapat de dureri de cand am scos-o nu mai sufarhappy...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un dentist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine ma doare ingrozitor si de la masea ma doare si urechea si capul.cel mai bine stie dentistul ce sa faca asa ca asta e cel mai recomandat daca iei medicamente mergi cu ele inainte pentru ca 1 zi nu te doare dar dupa aia iar te doare.asa ca du-te la doctor ca nu te doare deloc iti da cu sprei iti da o injectie poate4 iti face o radigrafie dar nu doare nimic crede-mabatting eyelasheswinking

| sίмρℓε☻кι∂a a răspuns:

Si pe mine ma doare maseaua si cred ca mor azi [e sambataa`x(] si nu stiu ce sa fac...
Ieri seara am vb cu un baiat pe care il doare si pe el maseaua si mi-a zis ca daca ma doare tare sa pun putin lichid de la baterie in locul respectiv si-mi omoara nervul...As incerca dar nu gasesc baterii in casalaughing...

PS:pune-ti doar putin lichid ca altfel poate ramai fara dinti in gura. laughing

Sper ca v-am ajutat!winking

| catahardy a răspuns:

E duminica noaptea maine sunt rusaliile nu stiu ce sa fac ma doare o masea de mor nu pot sa dorm noaptea de durere. am incercat si cu pastile si cu apa rece si nu stiu ce sa mai incerc o sa ma duc marti la dentist dar nu stiu cum o sa rezist pana atunci vreun sfat ce pot incerca sa treaca durerea temporal?

| robert123 a răspuns:

Pe mine m-a durut maseaua groaznic de 2 zile incoa si exact cand am intrat in weekend dar acum fiind luni o sa merg la dentitst neaparat gandeste-te asa nu mai bine suporti 5 min de durere decat sa stai cateva zile vreau sa spun ca am inceput sa urlu si sa dau cu pumnii in pereti am incercat comprese, am luat aulin, sa nu te indemne necuratu sa pui tamaie ca o sa ramai ca babele de 90 ani eu zic sa incerci cu un puf de parfum eu asa reuseam sa ma calmez cam 1 ora dupa faci gargata si sa nu inghiti parfumul adica metoda asta e buna inainte de culcare poate in ora aia ai timp sa adormi, oricum du-te la dentist

| Ady05 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la medic!

| IIssaIssabella a răspuns:

Daca cu pastile nu-ti trece incearca sa pui "rachiu... trecebig grin la mine a mers. are ft mult alcool care iti amorteste maseaua si nu te mai doare!

| veryo70 a răspuns:

Salutare all in acest moment ma doare o masea enorm dar am luat niste avocalmin fiola si astept pana maine sa ma duc la un stomatolog. Va sfatuiesc si pe cei pe care ai doare unul sau mai multi dinti sa mearga la medic chiar daca tia trecut sa zicem in seara asta cum sper sa imi treaca sa pot dormi.

| Jonas Brother a răspuns:

Cel mai bun tratament este sa mergi la un medic stomatolog, bun in meserie.Si o sa treaca gandul maselii!

| Jonas Brother a răspuns:

Du-te la cel mai apropiat medic stomatolog sa te vada, nu?

| PopAndreeaMaria a răspuns:

Du-te la stomatolog nu are de ce sa iti fie frica face anestezie cu putin sprei si scoate maseaua.IN doua secunde trece totul

| boneym a răspuns:

Sa va zic ce am incercat eu si a mers.Ieri a inceput o durere oribila de masea era cariata si gaurita dar am gasit o solutie care m-a ajutat:aveti nevoie de spirt medicinal de 70 grade sau ceva asemanator merge si cu alcool de peste 50 de grade. Puneti intr-o lingura normala si il turnati peste maseaua cu probleme apoi clatiti bine cu apa, mai aveti nevoie de 2l de apa rece plata cu care va clatiti gura ori de cate ori durerea reapare asa veti reusi sa dormiti.ATENTIE trebuie sa tineti alcoolul in gura maxim 15 sec.

| Carmen8012000 a răspuns:

Trebuie sa te duci la dentist, doar el te poate ajuta.Si pe mine m.a durut ingrozitor maseaua, dar am fost la dentist si mi.a desfundat canalul si mi.a pus cceva sa fie astupata...si acum nu mai am nicio problema, pot dormi linistita... sper ca te va ajuta sfatul meu :* ciao! tongue

| adriana_4286 a răspuns:

Buna, va sfatuiesc sa nu va mai neglijati dintisorii! Am facut-o eu si nu a fost bine deloc. Stiam ca trebuie sa am carii, nu eram prietena cu stomatologul deloc, dar intr-o zi am ajuns pentru ca trebuia neaparat, dureri ingrozitoare, zvacniri etc. Nu am nimerit bine de prima data, vroiam pe cineva bun, care sa inspire incredere, mai ales curat iar la recomandarea unei prietene am ajuns la un cabinet de pe la Ion Mihalache, nu mai stiu exact numele, dar parca este pe strada Radu Boiangiu (sper sa fie corect). Sunt super ca si echipa, lucreaza impecabil, tineri si de toata increderea. Am scapat de probleme si am avut parte de sfaturi bune. Va pup, aveti grija de voi!

| tiktak a răspuns:

Eu aseara nu am putut dormi din cauza maselei. din cauza ei am impresia ca ma mai dor si alte masele.Am luat 2 ketonal, dar fara rezultat. Dar pe mine nu ma doare ca nu am fost la dentist, ci tocmai pentru ca am fost, si mi s-a spart plomba pe care o am de o luna, si chiar am avut grija sa nu mananc deloc la maseaua cu plomba.Si ma omoara durerea.Ma voi duce din nou la medic si sa rezolve cumva ca nu stiu cat mai pot suporta durerea asta ingrozitoare.Cand te vei duce la dentist informeaza-te mai intai daca lucreaza bine si sigur.