Du-te la farmacie si intreaba farmacista/ul de o pastila de calmare.si eu am patit la fel si noaptea m-am cam chinuit cu maseaua da daca iei o pastila s-au te dai cu un gel calmant, vei adormi. sper ca te-am ajutat
Ma...e cam neortodox...dar sa stii ca vechea poveste cu palinca la masea. chiar merge
Pai...cel mai bun remediu este sa dormi...ca sa nu mai simti durerea sau cineva mi-a spus ca daca bei putina tuica sau ceva tare are sa-ti amorteasca maseaua nu vei mai simti durerea pana maine asa mi s-a spus plizzz funda plizzz
Cred ca ai primit curent ai putea cumpara "aulin" daca este farmacie deschisa in preajma ta! daca nu, aprinde o tigara si baga in urechea din partea maselei care te doare!
Pai maseaua daca este plombata.nu are cum sa doar.ca doar nervu' presupun ca ti l-a scos.alec stomatolog.dar incearca daca ai Algocalmin fiola sau Lidocain Spray(c-am 46 Ron scump.)
Exista si stomatolog de urgenta, la care poti apela cand vrei tu, chiar si duminica, noapte sau in sarbatori, altfel ia ketanol
Carmen133 întreabă: