anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma doare o masea si nu stiu cum sa rezolv problema. La dentist nu am bani sa ma duc; ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Problema nu se rezolva decat partial prin calmarea durerii pentru vreo 2 ore. Oricum tot trebuie sa ajungi la medic si cu cat intarzii,se complica durerea, caria avanseaza, ajunge la nerv iar pretul se dubleaza!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! Aulin pliculet sau xilina asta din urma amorteste tot, pui un pic de xilina pe locul unde doare...

| Kazimir a răspuns:

Incearca cu ibuprofen (nurofen) sau dexketoprofen (tador). Cate doua pastile la alegere cand apar durerile.

| KodrutZ a răspuns:

Foaie de varza tinuta in gura (varza verde spalata bine si putin zdrobita, nu varza murata!) sau clatesti gura de 3-4-5-6 ori pe zi cu Hofident Q10 de la Hofigal.

| lookingforlove a răspuns:

Bea pastile Ketanov.winking numai nu multe, pentru ca e foarte periculos. imprumuta niste bani si fa-ti maseaua urgent.

| monk a răspuns:

Bea un 50 de coniac