| Cornelcmn8 a întrebat:

Ma doare pancreasul de ieri dimineata, m-am trezit cu durerea. Vreau sa mentionez ca nu beau cafea, doar ceai sau capucino, fumez cam vreo 10 tigari/zi, dar mi-au spus niste prieteni ca nu are treaba cu tigarile si ca m-ar putea durea de la oboseala. Eu ma trezesc dimineata la 7 ma duc la scoala pana la 12 apoi vin acasa si stau la calculator pana la 3-4 apoi ma culc si seara de la 6 ma duc la munca si cin la 10 jumate acasa si ma culc pe la 1-2 noaptea.
Durerea de la ce este? Eu nu ma simt deloc obosit, iar durerea e constatnta, adica nu ma doare 10-20 minute apoi sa-mi treaca, ma doare vreo ora 2 apoi se mai amelioreaza si apoi iar ma ia destul de tare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| catalinadeyya a răspuns:

Eu cred ca din cauza tigarilor. Tigarile sunt ca o otrava, care in timp distrug organizmul.Eu zic sa te las de fumat aplicandu-ti pe mana niste plasturi anti -fumat de la farmacie si sa consulti un medic cat mai rapid.Nu te lua dupa sfatul prietenilor.