| Sabi07 a întrebat:

Ma doare piciorul de o saptamana numai cand il indoi cand il intind totul revine la normal in cateva minute...am si o vanataie in acel loc si parca s-a umflat un pic genunchiul. Ce imi recomandati ca sa imi treaca durerea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Unge-te cu o crema antiinflamatoare ca Voltaren Emulgel, Ben-Gay sau comprese cu frunza de varza strivita cu un facalet sau o sticla!

| 80Cris a răspuns:

Lioton gel.

| alexgogo a răspuns:

Niste gheata, niste bengay sau ceva similar (nu stiu daca am scris corect). daca tot te dore dupa cateva zile mergi si fa-ti o radiografie

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Asa am patit anul trecut .Durerea ma lua deodata.Am facut analize si radiografii.(ambele`picioare).Nu am avut nmic.Doctorul a spus ca este din cauza ca sunt in crestere si s`ar putea si e la frig.Acum iar ma doare(DREPTUL)uneori f putin numai pe aceasta perioada.
Daca te doare in continuare mergi la doctor.happy
Pa,pa

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Asa am patit anul trecut. Durerea ma lua deodata.Am facut analize si radiografii.(ambele`picioare). Nu am avut nmic.Doctorul a spus ca este din cauza ca sunt in crestere si s`ar putea si e la frig.Acum iar ma doare(DREPTUL)uneori f putin numai pe aceasta perioada.
Daca te doare in continuare mergi la doctor.happy
Pa, pa

| HaiHui4Ever a răspuns:

Probabil ai o contuzie. La umflatura compresa cu apa rece si consulta un medic, bineinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma cam doare si pe mine dimineata, nu stiu maine iau o crema buna si vad rezultatul