Tu iei la dureri de burta, pastile de stomac? Stomacul este deasupra buricului, iar burta sub buric!
Burta poate durea de la multe: crampe de la o mancare nesanatoasa, de la dureri menstruale, de la gaze, de la apendicita acuta, sau chiar de la viermi intestinali.
Cum poti stii ce sa tratezi daca nu te duci la medic sa te consulte?
Cum poti lua medicamente fara sa stii ce anume te doare si care este cauza?
Mergi la medic, nu te trata dupa ureche ca poti face ulcer sau agrava vreo apendicita.
Draga mea, daca citesti ceea ce am scris eu iti vei da seama ca acele dureri le poate avea din cauza stomacului si de fapt acele dureri sa iradieze si in burta; cu siguranta, medicul care i-a prescris antibioticul acela a fost destul de inteligent sa ii dea medicamente gastrorezistente pentru a-i proteja stomacul si eventualele dureri care pot sa apara in urma administrarii acelui antibiotic care se numara printre cele mai "tari" antibiotice. Sper sa intelegi aceste "notiuni" pe care eu am incercat sa le evidentiez IN CUNOSTINTA DE CAUZA!
Asa cum a zis si cineva mai sus, este posibil sa fie intr-adevar vorba de stomac.
Poti incerca sa iei niste pastile impotriva aciditatii gastrice, daca ai prin casa, precum Rennie sau incearca sa mananci un iaurt, branza nesarata sau o felie de paine daca ai prin casa.
Daca nu iti trece cu Rennie si nici cu iaurt, atunci este vorba de colon, iar atunci cel mai probabil este vorba de gaze sau de o indigestie.
Buna. Este posibil ca acele dureri ( eu zic ca de fapt te doare stomacul si din aceasta cauza durerea iradiaza si spre abdomen-"burta") sa apara din cauza antibioticului pe care il iei( Augumentin); Augumentin-ul este un antibiotic destul de puternic.Omez-ul este un medicament gastrorezistent care, cel mai probabil, medicul ti-l-a dat tocmai pentru a evita aparitia acelor dureri de stomac. Este foarte important, pe langa administrarea de Omez, sa mananci inainte de a lua antibioticul! Daca vezi ca durerile nu dispar iti recomand sa incerci alt gastrorezistent cum ar fi Omeran-ul( este ceva mai tare decat Omez).
Buna!
Eu zic sa te duci la un control pentru a vedea sigur ce ai! Aici primesti doar sfaturi, dar nu te vor ajuta prea tare!
Du-te la un doctor, e spre binele tau!
anonim_4396 întreabă: