| ReLoAdInG a întrebat:

Ma doare rau maseaua.si s-a umflat pe partea exterioara dar si putin din cerul gurii.am pus si spirt in gura si tot ma doare. fara dentist am fost si mi-a zis sa iau antibiotice am luat dar au trecut 2 zile si tot ma doare.va rog leacuri babesti. fara medicamente.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Abduco a răspuns:

In principiu ca leac din popor e ceaiul de musetel (sa-l folosesti ca pe apa de gura) e antiseptic sau tinctura de propolis (mai buna ca ceaiul... inainte sa o plimbi prin gura, dilueaz-o cu putina apa si incearca sa n-o inghiti). S-ar putea totusi sa fie ceva inauntru maselei. Cu nurofen trece? Eu as zice sa te duci destul de repede la inca un stomatolog sa aflii o alta opinie / poate si o radiografie.

| gebeleizis a răspuns:

Pune un catel de usturoi pe masea

| Alexy271 a răspuns:

Pune niste spirt pe o bucatica de vata si bag-o in ureche(in partea care te doare). Numai vezi sa nu pui o bucatica de vata prea mica sa nu o mai poti scoate. Sper sa iti treaca sad Ia si un algozone ceva calmant.

| Raniia a răspuns:

Cred ca ar trebui sa asociezi cu antibioticul un antiinflamator(diclofenac) de doua ori pe zi