| Alllllexandra a întrebat:

Ma doare spatele,acolo unde sunt rinichii, am o stare de greata si simt ca imi explodeaza capul dar nu am febra.Am niste pietricele mici la rinichi si doctorul a spus ca trebuie sa beau multe lichide ca sa alunece in jos, sa dispara.Credeti ca de asta ma simt asa de rau sau e altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, se poate. Consumă 1-1.5 litri de ceai pe zi pentru rinichi (ceai de mătase de porumb, coada calului/șoricelului, tătăneasă, codițe de cireșe, etc.
Pune în zona rinichilor o pernă electrică caldă sau bidoane cu apă caldă, atenuează durerea locală.
Sănătate!
Pa, pa.

| pietrean a răspuns:

Exista ceaiuri speciale la Plafar, pentru rinichi. Daca te simti rau si maine, direct la medic! Pietricelele pot rani in drumul lor catre eliminare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Da,te simti rau de la acele pietricele de la rinichi.
Ceai de coada soricelului e bun.
Ar fi bine sa ceri parerea unui medic pentru tratament corect.
Te pup!