| iulyluvy a întrebat:

Ma doare spatele dimineata cand ma trezesc am 10 ani cu ce ma puteti ajuta in afara de unguiente sau de alifii?
Multumesc!
Fundita!:*:*:*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AyLLin a răspuns:

Dimineata cum te trezesti fa zece minute exercitii pentru zona spatelui si a abdomenului exercitii usoare de incalzire iar seara fa o baie fierbinte inainte macar cu o ora inainte de culcare sper sa te fi ajutat.

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Draga mea, mai mult ca sigur ai o deviatie de coloana. Spune-i mamei tale sa te duca la un ortoped pentru consult.

| Zenithf a răspuns:

Mergi la ortopedie. Poate ai o deformare la coloana, si la varsta asta inca se mai poate corecta.
Ai grija pe ce saltea dormi si in ce pozitie. Daca dormi pe spate pe o saltea moale, atunci poti sa faci scolioza dorsala, daca dormi pe o parte cu capul pe o perina mare atunci poti face scifoza. Este bine ca salteaua pe care dormi sa fie mai tare, iar perina sa 'lucreze' astfel incat coloana ta sa fie dreapta si atunci cand dormi.
Mai pot fi si alte probleme, raceala la rinichi, reumatism, dar atunci nu te-ar durea numai dimineata.

| starmaker a răspuns:

Spune-le parintilor sa te duca la un medic sa te consulte. Sa nu iti fie fricahappy

| iulyluvy explică:

O anka dacaai sti ce ce am eu in inima nu ai mai spune aceste cuvinte pentru ca mama mea e in anglia de un an si o luna si am vazut-o in anul asta 3 zile

| iulyluvy explică:

Ma doare spatele mereu si in parcuri si peste tot dar cand am terminat cls a |||-a am stat in picioare cand eram in clasa si eram franta si asa ma durea spatele de era sa pic pe jos si acum ma doare

| annkaa a răspuns:

Spune-i mamaei tale sa ia de la farmacie Puterea Ursului am auzit ca este bun pentru dureri de spate, si sa iti face in fiecare seara masaj pe spate, asa sigur dimineata nu te vei mai trezi cu dureri de spate:*