Faci sport? Se poate sa fie o intindere musculara, fa o pauza de la activitatile sportive si incearca sa nu faci miscari foarte bruste. In plus poti incerca niste vitamine, minerale....in caz ca nu trece te prezinti din nou la medic, probabil iti va prescrie ceva antiinflamatoare, miorelaxante...Sanatate!
Da,pentru ca esti sedentar de fel. Lucreaza, miscati corpul mai mult daca doresti sa te obisnuiesti si sa reduci durerea. In timp ce faci miscare, muschii isi vor reveni putin cate putin si in urma efortului, creierul o sa secrete endorfine care isi vor calma durerea. Incearca sa te obisnuiesti cu efortul, nu sa-l provoci brusc. Sanatate!
Salut,
Incearca sa faci niste exercitii fizice, uite aici ceva ajutator
https://www.youtube.com/watch?v=eaWmOK_ndOI
Ai doar 13 ani, nu cred ca este ceva foarte grav, ai putea totusi sa rogi si pe cineva (gen Mami tau) sa-ti faca masaj cateva zile, seara inainte de culcare.
Bafta!
Cred ca mușchii sunt prea solicitati sau doar pur și simplu sunt dureri de creștere și na... Eu am tot 13 ani și am aceleași dureri - știu la ce te referi dar nu cred ca este ingrijorator dacă nu te supără tare. Pe mine mă mai doare așa dar fac masaj terapeutic la cineva ( îți pot recomanda daca ești din Suceava ) și mă lasă... De asemenea ziceam ca pot fi "de la creștere " nu în totalitate dar puțin căci gatul ți se înaltă la varsta asta și crești - spatele se întinde etc. Dacă te va durea mai tare și nu Îți trece eu zic sa consulți un doctor pediatric - Îți va fi de ajutor