Întrebare recomandată | Anitta_Karla_1990 a întrebat:

Ma doare spatele rau, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De cit timp te doare spatele? Probabil te a tras curentul, ia un ketonal, sau un nurofen, poate durerile de spate au alte cauze precum ciclul menstrual, ti a venit luna asta? Ce vârsta ai?

| Anitta_Karla_1990 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 18 ani si ma doare de 3săptămâni de cand am fost racita pana acum nu prea ma deranja durerea... ma doare in partea dreapta jos

| AnaMariaaa13 a răspuns (pentru Anitta_Karla_1990):

Posibil sa ai nisip la rinichiul drept. Eu am la cel stang si cateva fire de nisip la cel drept, consulta un doctor mai bine!

| Clorox a răspuns:

Nu pot sa-mi dau seama straight face
Te-a prins curentul sau ceva?

| Ingognito a răspuns:

S-ar putea sa fie rinichii, mai bine te-ai duce la un doctor

| Anitta_Karla_1990 explică (pentru Ingognito):

Am fost la medic zilele astea si am nisip la rinichi happy

| popa07ady a răspuns:

Mergi la medic!

| donird233 a răspuns:

Mergi la medic! Acesta stie mai bine si e posibil sa-ti zica ca trebuie sa faci gimnastica. daca ai stat prea mult cu coloana stramba trebuie sa faci gimnastica dar daca nu ai stat stramb e posibil sa fie o febra musculara. Si eu am avut zilele trecute! dar recomandat e sa mergi la un doctor!

| NeculaAlin a răspuns:

Ar fi bine sa te duci la un doctor, poate fi de la rinichi.

| AnaMariaaa13 a răspuns:

A, pai durerile de spate pot fi de la mai multe cauze. De exemplu anul aceta ma durea foarte tare spatele, si dupa 1 luna- doua am decis sa ma duc la medic deoarece durerea devenea insuportabila. Ce sa vezi, aveam nisip la rinchiul stang, unde ma durea, si pe langa asta mai aveam si probleme cu fierea. Te sfatuiesc sa te duci cat mai curand la un medic, pentru a nu se agrava situatia. Desigur durerea de spate poate veni si de la ciclul menstrual daca este cazul la tine. In orice caz, du-te la un doctor, el va sti mult mai bine ce ai.

| Maxgamerul10 a răspuns:

Consulta un doctor, el stie mai bine ca mine!

| AlleBiaa12 a răspuns:

Trebuie sa incepi sa faci gimnastica de dimineata de intindere! Am avut si eu problema asta si dupa ce am facut nu m.a mai durut! Sper ca te.am ajutat! happy

Întrebări similare