Se poate sa fie de la vitamina C, e un acid pana la urma (ascorbic) si durerea de stomac poate fi semnul unei gastrite sau a unei hiperaciditati gastrice. Bea un ceai de galbenele sau de sunatoare.
Ti-l recomand pe cel de musetel. este mai benefic decat celelalte pentru problema ta.
Cred ca am pus-o pe picioare!
O sa incerc sa vad! mersi!
Cu siguranta )!
Npc! fa-te bine!
Am mai pus aceeasi intrebare si la adolescenti caut-o si zi ceva acolo ca sa iti dau funda
La eva ii dau funda ca a raspuns prima si AnotherCatWoman un vot sper ca e ok
Nu, da-i funda lui CatWoman ca are mai putine si e... venerabila, vad ca e nascuta in 1913!
))))))))))))))) hai ca vad ca ti-ai mai revenit ))) eu sunt multumita cu votul; ideea este sa te simti tu bine! P.S: nu uita sa treci pe la medicul de familie! Sanatatea este cel mai de pret bun pe care ni-l putem permite.
Am inteles!
mersi!:*:*
Eee, sunt batranica, dar ma mentin \ Noroc cu pensia ca ma mai duc pe la un spa, solar, d-astea ))
)) tare!
u nu ai prins dacii dar ai asistat la razboaie...doamne cand ma gandesc la trecut
bine, in afara de faptul ca in urma cu 21 de ani eram inca la barza
imi imagineez ca iti permiti sa vizitezi saloanele cu pensia ta de veteran de razboi
E bine asa... eu sunt bugetara, nu-mi permit
Daca vor "ingheta" pensiile va trebui sa te reprofilezi pe "criosauna"!
Noapte buna fetelor
Da, chiar ca ))))) Daca mai taie astia mult din pensii o sa ma reprofilez pe ...prins soareci Tz tzz! Viitorul nu suna bine
) Suntem niste stimabile dom'ne, niste stimabile!
)
mda!
de unde atat stima in Romania?
acum de cateva zile vorbeai aici pe TPU despre batrani si ii faceam in toate felurile ca ei asteapta respect dar la randul lor nu respecta!
c sa descoperim ca si noi suntem de pe la inceputurile lumii
Da, dar noi nu suntem batrane, noi suntem antice; este o diferenta! Batranii sunt mici copii pe langa noi
) da! ai dreptate! noi trebuie sa luam penie de superveteran!
Din pacate nu sunt doctor si nu iti pot da un diagnostic concret si corect, iar pe net nu am gasit decat 3 randuri legat de asta( formul romedic):
"Stomacul dilatat este cu debut brusc sau progresiv cu acumulare de lichid si gaze, fara obstacol organic. Abdomenul este balonat, timpanic, jena epigastrica, regurgitatii, varsaturi. Obligatoriu se lamureste etiopatogenia, simptomatologia si tratamentul curativ sau chirurgical. Medicul de familie este cel care lamureste unde va internati pentru examen radiologic si spitalul."
Parerea mea: du-te la un control la medicul de familie. Acesta iti va da o trimitere pentru un alt set de analize. De data asta roaga-i pe medici sa iti dea toate detaliile si un tratament( macar de ameliorare a durerii).
Este bine sa te duci cat mai repede posibil, sa nu ai altceva ( ar putea fi si un simptom de ulcer in faza incipienta- http://www.ziaruldeiasi.ro/......tit~ni4c80 sau gastrita- http://www.sfatulmedicului.ro/gastrita