| robert123 a întrebat:

Ma doare tare stomacul si am diaree am incercat furazolidon dar nu mi-a trecut nu mai pot simt ca mor... ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Bea ceai de menta, mananca orez fiert, iar ca tratament ai multe variante: Ercefuryl/Smecta/Imodium/Carbonat de calciu/ Furazolidon. Daca simptomele persista dupa 1-2 zile de tratament sau daca starea se inrautateste mergi la medic.
http://www.i-medic.ro/boli/gastroenterita

6 răspunsuri:
| alexandraalis a răspuns:

Poti lua imodium si tine un regim alimentar cu carne fiarta sau pe gratar, orez fiert sau pilaf de orez, mai poti manca covrigi, grisine, covrigei, banane. Bea ceai de menta.
Daca dupa toate acestea mai ai diaree, mergi la medicul de familie sau la urgente cu buletinul.
SANATATE.
FUNDA.

| AstralConfessor a răspuns:

Daca inca mai ai probleme poti sa incerci ce te sfatuiesc acum.
pune 4 lingurite de menta la fiert in 500 ml apa, la sa la foc mic pana scade la jumate, nu-l bea fierbine, asteapta sa se raceasca pana il poti bea dar mai inainte pune un varf de cutit de bicarbonat alimentar si il bei pe tot odata, apoi ia o lingura de orez asa cum este in ponga si inghite-l fara sa-l speli sau sa-l fierbi, asa cum se afla in punga, daca in 2-3 ore nu se rezolva problema scrie-mi PM. Sanatate.

| superdorex a răspuns:

Daca iei doua pastile de Ercefuryl si in jum de ora nu o sa mai ai nimic! Eu de fiecare data cand am astfel de probleme rezolv imediat cu ercefurylul! Asa ca du-te repede la farmacie si iti va trece ai sa vezi!

| aryana1991 a răspuns:

Bea un ceai de izma sau menta dar mai sigur poti lua o lingurita de cafea macinata.bafta

| emmyl a răspuns:

Mie îmi trece cu două Furazolidon și... Sticks-uri

| TropicalStorm a răspuns:

Frate nu vreau sa crezi ca fac misto de tine dar fa un ceai de radacina de shtevie iti spun garantat in 10 minute nu mai ai probleme cu scaunul. cat despre durerea de stomac incearca ceva mai tare ca ampicilina...