| 2AN7 a întrebat:

Ma doare urechea foarte tare. Nu mai stiu ce sa fac sad. Mentionez ca am si nasul usor infundat. Nu mai pot sa ies din casa. sad Deci daca puteti sa imi spuneti niste remedii rapide si usoare care face urechea sa treaca. Ma luat si maseaua, deci nu mai stiu ce sa fac. crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ne punea ulei cald la temperatura corpului in ureche.Nu te sfatuiesc, am zis pentru mine.Nu e periculos dar aici trebuie sa te trimitem direct la medic, dupa cum scrie mai sus.Deci mergi pana la farmacie, nu neaparat doctor, si spune ce probleme ei, ei iti vor da picaturile care trebuie. eventual ceva de durere.Ketonal,ketorol.Poti merge si la medic s-ati prescrie antibiotice in caz ca maseaua s-a umflat.

| criss89 a răspuns:

Buna ziua, sper sa-ti fie de ajutor incearca sa pui un tampon de vata micut imbibat in ulei cald sau adreseaza-te medicului de familie nu ezita daca durerea este insuportbila adreseaza-te unui frmacist..insanatosire grabnica

| giony54 a răspuns:

Esti racit si poti sa scapi cu o baie fierbinte la cap si cu vitamina C naturala si Garlic Caps.Te-a prins un curent de aer, un geam deschis.Remediile le gasesti aici si nu vei mai raci in iarna aceasta : http://www.mypurnutrition.com/produse/.