anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma doare urechea stanga, care ar putea fi cauza? n'am iesit din casa inainte sa ma doara si am stat la caldura.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| PetriceGabriel a răspuns:

1 ai facut baie si ti-a intrat apa in urechi.
2 poate ai dormit pe urechea aia prea mult.
3 de la curent.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Poate fi de la curent/poate fi un cos/o infectie.
Ai face bine daca te-ai adresa medicului de familie sa vada despre ce este vorba.
Nu ezita si nu sta acasa daca durerea persista!
O seara buna happy

| Georgian_Daniel_Feraru_1997 a răspuns:

1.Ai facut baie si este posibil ca apa respectiva sa fi fost murdara, chiar daca tu nu vezi.
2.Te-a prins curentul.
Acestea duc la otita.Am avut si eu dar era vara si am facut baie in Buzau, apa nu era curata si cand am ajuns acasa am dat drumul la aer conditionat.Nu vreau sa-mi amintesc clipele alea.Parerea mea este sa consulti un medic ORL daca crezi ca este necesar, te doare tare, se infunda urechea.

| Florentina9210 a răspuns:

Cel mai mult probabil este de la curent! Si mie mi se mai intampla adesea. Pune-ti un ''bandaj'' facut din hartie igienica cu cateva picaturi de crema cu efect analgezic pe locul dureros.