Chiar credeti ca este asa grad?
Nu stiu. Nimeni nu-ti poate da un sfat pe net. Dar o durere care nu te lasa de 3 zile este ceva ciudat si o problema care o iei din vreme este mai bine. POate sa fie o simpla durere dar poate fi si o chestie de viata si de moarte. Nu te juca!
Inteleg,o sa incerc cat de repede pot...
Ca sa te conving sa-ti spun ce am patit eu. Am avut o simpla apendicita. In mod normal stateam 3 zile in spital si gata. Mi-au gresit diagnosticul si au zis ca am hepatita. Am stat 7 zile cu puroiul in mine. Am facut peritonita si apoi septicemie. Am fost pe moarte. De atunci am 8 operatii si nu se mai lipeste praporul. Pot face oricand incurcatura de mate si sa mor.
Este posibil sa fie vorba de o inflamatie a stomacului, in cazul in care crampele apar imediat dupa masa si sunt in partea superioara a abdomenului, desi uneori duererea poate radia.
Mergi la farmacie si ia niste pansamente stomacale sau ceva impotriva aciditatii gastrice, precum Rennie. Daca le iei inainte de masa sau dupa masa (in functie de cum iti indica farmacista/ul) ar trebui sa iti treaca.
Daca nu sunt in zona stomacului si apar la cateva ore bune dupa masa, atunci cel mai bine este sa mergi imediat la doctor.
Sunt in zona stomacalui, normale ca de obicei, nu e o zona diferita, asta m-a mai linistit, poate nu o fi ceva grav...
Daca sunt in zona stomacului, cel mai probabil este vorba de o gastrita, asa ca incearca inainte sa mergi la doctor niste pansamente gastrice sau Rennie sau ambele combinate.
Daca nu vezi nicio inbunatatire intr-o saptamana, doua, atunci este cazul sa te ingrijorezi.
Ce ati mancat? Atentie sa nu fie mancare alterata sau expirata dupa 3 zile de la facerea mancarii! sa beti un ceai de menta si incercati sa luati un furazolidon! Daca nu va trece, mergeti la medicul de familie sa va consulte!