| iDarkonillSolo a întrebat:

Ma dor amigdalele si de abia pot inghiti va rog ajutati-ma in ultima vreme imi e frica sa beau apa si sa mananc ca ma doare foarte rau! Va rog ajutati-ma si spuneti-mi cum pot rezolva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E solutia care am utilizat-o eu cand am fost copil. Strabunica mea se ocupa cu leacuri babesti. A luat o cana de petrol lampant (la noi se spune gaz) si a pus in ea o lingura de sare de proasta calitate. A mestecat si mi-a dat sa fac gargara si sa-o arunc. Am facut asta 2-3 zile seara si dimineata. Si pe cel mai mare ger pot manca inghetata fara sa am ceva.

3 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Probabil ai o amigdalita pultacee. Unde locuiesti? Poti suna ambulanta sa-ti dea o reteta de antibiotic. Daca rezisti pana dimineata, mergi urgent la medicul de familie.Iti va prescrie tot un antibiotic.

| matrix100 a răspuns:

Mergi de urgenta la doctor, ca nu avem noi cu ce sa te ajutam aici

Răspuns utilizator avertizat