| Malina1999 a întrebat:

Mă dor foarte tare picioarele, de la genunchi în jos, și de asemenea pocnesc destul de des.Am 19 ani și sunt super ipohondră, îmi e extraordinar de frică de cancer și bolile astea cu țintă direct spre moarte.Nu mi-am făcut analizele de enorm de mult timp, cu gândul că sigur am ceva.Ideea este că in sfarsit mi-am facut curajul sa imi propun sa merg la medicul meu de familie pentru o trimitere la analize.
Am o viata in ultimul timp foarte inactiva, stau foarte mult in pat, cam 80% din timpul zilei. Durerile astea de picioare pot sa fie datorate sedentarismului? Sau pot fi dureri premenstruale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul tau, picioarele dor din lipsa toatal de miscare!
Apuca-te serios de facut un sport, ca nu este sanatos ca la 19 ani sa stai in pat si sa vegetezi toata viata.
ia-ti de munca, fa ceva util si mai lasa lenea, ca te imbolnavesti de atata stat.
Cat privesc durerile menstruale, ale nu dau niciodata dureri in picioare!

| SantalPorcocale a răspuns:

Nici nu stiu de ce mai esti ep TPU intreband chestiile astea cand ii evident raspunsu.
Poate te astepti la un alt raspuns care sa iti zica gen '' nu-i problema ca stai in pat toata ziua ar trebui sa mergi la doctor si sa iei ce iti da ''

| AnOnImuSS1 a răspuns:

Salut, fa miscare zilnica intre 30 de minute si o ora cel putin, si incearca sindolor gel pentru dureri de oase! BFT