anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma dor foarte tare rinichii. sad Oare ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu stiu daca esti fata sau baiat! Fetele au prostul obicei de a merge cu bluzite scurte din care mijlocul este gol, sau geci scurte! Si iarna! Cat esti tanar inca nu simti, dar aceste lucruri se vor razbuna si vedea mai tarziu.Rinichii sunt foarte sensibili si atunci cand racesti la "shale"ai dureri in zona amintita. Posibil sa ai si pietre sau nisip la rinichi, dar este mai putin probabil.Ar trebui sa ai ceva anisori mai multi pentru asta. Trebuie sa faci niste analize de urina.Mergi la medicul de familie si te va indruma el.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca ai avut o data probleme, sigur ca este posibila o recidiva.Mergi la medic.

mira
| mira a răspuns:

Cauze multiple.Mergi la medicul de familie ca sa-ti dea o trimitere la urolog.

| Unique_8782 a răspuns:

Mergi la doctor!

| Barbie a răspuns:

Pai probabil ai o raceala la rinichi care se datoreaza frigului de afara si faptului ca nu te imbraci corespunzator acestui anotimp. Incearca ca tot timpul,(cat mai tine frigul) sa porti bluze mai lungi si mai strampte pe corp. Si cel mai important sa mergi neaparat la doctor, daca esti fata si nu tratezi raceli de astea banale se poate ajunge la infectii si chiar sa nu mai poti face copii. So take carewinking

| lifeistough a răspuns:

Pietre la rinichi(litiaza renala)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti sigur/a ca sunt rinichii, 90% dintre persoanele care le-am intrebat unde sunt pozitionati rinichii, nu stiau, stii unde sunt rinichii? In primul rand ca rinichii nu dor decat foarte rar, dar foarte rar, amandoi.
Presupunem ca sunt totusi rinichi, o ecografie te va lamuri cu siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur stiu unde-s rinichii. Cu vreo 5 ani in urma am fost depistata cu pielonefrita acuta. e posibil sa fi recidivat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur stiu unde-s rinichii. Cu vreo 5 ani in urma am fost depistata cu pielonefrita acuta. e posibil sa fi recidivat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi cer scuze pentru intrebarea " stii unde sunt rinichii " repet pentru ca majoritatea femeilor dar mai ales barbatii nu stiu unde sunt, da daca ati fost depistata cu pielonefrita, inseamna ca o sa aveti cam toata viata o sensibilitate a rinichilor, foitza care inveleste rinichiul este foarte sensibila la dv si se inflameaza imediat ce da de conditii propice, a fost o iarna grea, cu zapada si frig din plin, menajati-va sa nu ajungeti la complicatii, sunteti tanara banuiesc. Ciorapi grosi in picioare, vedeti daca nu sunteti posesoarea vre-unui streptococ stafilococ care nu l-ati tratat suficient de bine (asta o sa revina mereu ), nu stati in frig foarte mult, ridicati rezistenta organismului cu citrice legume verzi, si de ce nu medicamente "Imunostim este exceptional " luat pe termen mai lung. O baie cu apa cu sare la picioare o data pe saptamana, nu foarte fierbinte, exidat faringian sa nu aveti acel streptococ in gat si sa se transmita, purtati brau centura iarna ca sa-i protejati de frig, nu purtati fuste scurte si pantaloni sau chilotei cu talie joasa (totul cu talie inalta ).
Pielonefrita este cauzata in principal de prezenta pietrelor (nu a nisipului ), si a escheriei colli (care migreaza din intestin ). Tineti regim, alimentele care stiti ca organismul dv nu le poate digera (din cauza uneo dischineizii biliare, sucuri gastrice deficitare, ulcer gastrita ) nu le mancati pentru ca organismul din digerare creeaza mai multa escheria colli decat ar fi necesar si atunci bineinteles ca va fi afectat si rinichiul si implicit cistita.
Rezumat : Cred ca aveti probleme digestive si din aceasta cauza (mai mult decat din cea datorata frigului sau calculilor ), rezolvati-le, renuntati la fumat daca fumati sau la alimentele repet pe care organismul dv nu le poate digera, scrieti-mi in mesagerie daca vreti sa mai vorbim.

| Mire3la a răspuns:

Pai sunt diverse afectiuni. Pentru inceput poti sa iei un medicament naturist Urinal - prospectul il gasesti pe https://www.prospecte.net/prospect-urinal/ care contine extract de merisor, care are o influenţă benefică asupra funcţionării trac­tului urinar. Daca in cateva zille nu ti-a trecut du-te ma medic sa-ti facaun ecograf.