| edytzzu11 a întrebat:

Ma dor muschii foarte tare cum ma fortez si daca dau cu piciorul in mingie sau daca fac de 2 ori skandenberg dupa aceea toata ziua ma doare mana.stie cineva ce poate fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Nu e asa normal sa te doara mana, eu practic la nivel de sport, antrenamente speciale si competitii si nu ma doare doar dupa 1-2.

Fa antrenamente la sala si mananca multe proteine si o sa fi mai ok. Evident, suplimentele pentru articulatii sunt indispensabile.

4 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

De la skandenberg e şi normal, pe oricine doare dacă se forţează foarte mult, de aia nu prea e ''sănatos'' să faci. Du-te la un control ceva pentru oase thinking nu prea ştiu

| Cosmin86 a răspuns:

1. fa incalzire inainte sa faci skandenberg
2. fa corect, fara aberatii de genul "nu fa podu" sau mai stiu eu ce, tehnica corecta e foarte importanta
3. antreneaza-ti si tu muschii, sala sau un sport

| edytzzu11 explică:

Stiu ca e normal sa te doara mana dar inainte faceam si de 10 20 de ori si nu aveam nimic iar acum nici de 2 ori numai pot sa fac iar alta chestie nici cu picioarul in minge numai pot sa dau pentru ca ma doare foarte tare coapsa cand dau

| Cosmin86 a răspuns (pentru edytzzu11):

Nu e asa normal sa te doara mana, eu practic la nivel de sport, antrenamente speciale si competitii si nu ma doare doar dupa 1-2.

Fa antrenamente la sala si mananca multe proteine si o sa fi mai ok. Evident, suplimentele pentru articulatii sunt indispensabile.

| edytzzu11 explică:

Stiu ca nu e normal si de aceea intreb pentru ca eu inainte nu aveam nici o problema cu asa ceva