anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma dor ochiii deseori...ma mananca...sa zic asa.
Apoi imi lacrimeaza. de ce oare?
M-o fi tras curentul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fugi urgent la oftalmolog! Este foarte posibil, că vei avea nevoie de ochelari (dar depinde şi de cât timp ai această problemă).
Succes!

| Reek54 a răspuns:

Cateodata asa mi se intampla si mie, dar nu stiu de ce.

| Larette a răspuns:

Probabil ai conjunctivita.Se poate face dupa ce te-ai dus la piscina/bazin, de la clorul din apa, de la machiaje (rimel, tus).
E foarte uuraaat, crede-ma, ca stiu, numai eu stiu cat ma dureau ochii. La inceput era usor, dar dupa se agravase. deci, mai bine te tratezi acum, din timp. Ia-ti picaturi de ochi, Visine, Proculin, Fortilon. depinde, eu aleg Visine cel mai bun este.

| Schizophrenic a răspuns:

Conjunctivita probabil.

| nighthope a răspuns:

Sau probabil vreo alergie la ceva, mie mi se intampla asa cand e prea mult praf undeva happy dar nu stiu, mai bine consulti un medic de specialitate happy

| Dx a răspuns:

Multumesc frumos! Inca n-am reusit sa ajung la un doctor.am zis ca poate nu am nimic. si poate li s-a mai intamplat si altora.