| CurcubeulColorat a întrebat:

Ma dor sanii de vreo 2 zile, in special cand alerg. Ciclul trebuie sa-mi vina abia la inceputul lunii viitoare, deci nu cred ca asta e problema. Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| saryxstar_8444 a răspuns:

Nu sunt profesionista sunt noua aici si vreau funda dar incerc sa ajut
eu zic ca ii cresc
sau
punetzi sutien caci sanii devin tot mai grei pe masura ce cresc.cand alergi corpul tau se ridica si cade.la fel si sanii.cand cad, fiind grei, de doare.
parerea mea.
sper din suflet ca te-am ajutat. fundita pls?

6 răspunsuri:
| alexeanca a răspuns:

Foloseste un sutien care sa iti sustina sanii(chiar daca sunt mici) in timp ce alergi.Este indicat ca atunci cand faci un sport, indiferent de marimea sanilor sa folosesti sutien.

| Roberta00 a răspuns:

Nu ai nimic ei doar cresc stai linistita.Cand faci sport poarta o bustiera, nu purta sutien! Acesta e recomandat persoanelor care chiar au nevoie de el.Sutienul face treaba in locul muschiului.Si iti preseaza sanii si te vor durea si mai tare si se vor si lasa! Nu mult dar se vor lasa.

| saryxstar_8444 a răspuns:

Multumesc mult de fundita! app. daca porti bustiera, de va durea dupa parerea mea.sutienul iti tine saniilejer. bustiera tii tine...lipitzi si apasatzi.nu stiu cum sa explic. oricum... sper ca te-am ajutat. pupic

| mary23 a răspuns:

Si eu spun la fel. Cand te dor inseamna ca se maresc.
Nu iti recomand sutienul deoarece acesta ii va presa si presupun ca vei avea dureri mai mari. Bustiera este cea mai recomandata
Te pup si ai grija de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.tzoalego.ro/acasa/index.html