anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma dor urechile de la purtatul excesil al castilor interne de ureche (pentru muzica etc ), si chiar daca nu ascult ceva, mereu le tin in ureche. Am observat ca au inceput sa ma doara urechile si am dureri si de cap. Credeti ca sunt de vina castile pentru durere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Eu cred ca da. Tu ai zis-o in prima fraza. Da la o parte castile cateva zile, usor de zis, greu de facut, nu?, si vei vedea daca e asa, daca trec durerile, de la ele sunt.

| Violleta2022 a răspuns:

Normal ar fi sa le elimini, pe perioada cand nu asculti nimic si nu ai nevoie de ele, nefiind necesare, altfel de ce le-ai tine in urechi fara motiv?!
Da, posibil ca form acastilor, sa-ti afecteze zona lcocala, dar odata ce le indepartezi, totul revine la normal.

| BogdanBz a răspuns:

Vezi poate ti s-a adunat prea multa ceara in urechi. Poate din cauza faptului ca tii prea mult castile in urechi, blochezi canalul auditiv si toata ceara care se formeaza este impinsa de casca in ureche..Probabil ti s-au format niste dopuri care iti da senzatia de ameteala, dureri de cap sau si un auz mai greoi. iti recomand sa te duci la un cabinet orl pentru o spalatura auriculara.

| AlexSandu17 a răspuns:

Eu asa as zice. Nu le mai purta o perioada si vezi cum te mai simti. Daca vrei sa porti casti in continuare, te-as sfatui sa-ti iei casti externe.

| Muresan_Marius_Ioan_1975 a răspuns:

Se stie ca folosirea in exces a castilor, fecteaza urechile...in timp auzul scade.Deci incearca 1-3 luni sa nu folosesti casti audio.ce asculti sa ascultu la boxe la volum moderat

| anonim123453313 a răspuns:

Este normal sa te doara daca le porti tot timpul