Eu cred ca da. Tu ai zis-o in prima fraza. Da la o parte castile cateva zile, usor de zis, greu de facut, nu?, si vei vedea daca e asa, daca trec durerile, de la ele sunt.
Normal ar fi sa le elimini, pe perioada cand nu asculti nimic si nu ai nevoie de ele, nefiind necesare, altfel de ce le-ai tine in urechi fara motiv?!
Da, posibil ca form acastilor, sa-ti afecteze zona lcocala, dar odata ce le indepartezi, totul revine la normal.
Vezi poate ti s-a adunat prea multa ceara in urechi. Poate din cauza faptului ca tii prea mult castile in urechi, blochezi canalul auditiv si toata ceara care se formeaza este impinsa de casca in ureche..Probabil ti s-au format niste dopuri care iti da senzatia de ameteala, dureri de cap sau si un auz mai greoi. iti recomand sa te duci la un cabinet orl pentru o spalatura auriculara.
Eu asa as zice. Nu le mai purta o perioada si vezi cum te mai simti. Daca vrei sa porti casti in continuare, te-as sfatui sa-ti iei casti externe.
Se stie ca folosirea in exces a castilor, fecteaza urechile...in timp auzul scade.Deci incearca 1-3 luni sa nu folosesti casti audio.ce asculti sa ascultu la boxe la volum moderat
Carmen133 întreabă: