Iti recomand somnifere usoare, si eu mai am probleme din astea cand calatoresc cu autocarul.
P.S: Ce ruta urmezi? Romania-Bulgaria-Grecia? Sau Romania-Bulgaria-Albania-Grecia?
Nu cred ca e bine sa iei somnifere, ca cine stie ce efecte vor avea la tine.
Mai degraba: iti faci asa vreun litru de ceai de tei si il iei la "pachet", iar pe telefon iti pui muzica clasica. Era o compilatie de genul "the most relaxing classical musical in the world".
Ar trebui sa functioneze.
Somniferele nu sunt bune niciodata. Alea trebuiesc loate ca o ultima solutie.Ca sa ma ia somnul pe mine, eu beau vreo bere 2 . Daca stai prost cu mersu cu masina (ca i.ti vine rau) nu.ti recomand. Dar ce ai putea sa faci e sa nu dormi noaptea anterioara si sa faci efort ca sa te obosesti. Si vei dormi neintoarsa in autocar . Asta functioneaza, crede-ma. Nu te vei mai gandi nici ca nu ai loc pe scaun, nici ca ti.e foame, nici ca miroase urat, nimic. Vei dormi dusa. Calatorie placuta.
DA somniferele sunt cea mai buna solutie
incearca cu dormolin, valeriana, desi nu stiu daca o sa isi faca efectul din cauza ca vei fi excitata ca pleci in calatorie asa ca mai bine iei melantonina, calmepan, diazepam etc
Gabriela pleci cumva duminica?! Ca atunci plec si eu si daca da? unde in corfu?! LA hotel paradise?!
SI iti recomand in autocar sa nu fi axata numai pe asta ca o sa iti fie rau ia-ti un joc ceva la tine de exemplu tableta daca nai telefonul ceva jocuri. nu stiu. si mai te uiti la peisaje ce te atrage! sa-mi dai un mesaj pe privat cu idu. ca vroiam sa te intreb ceva.