Nu te speria. Asa iti vine menstruatia. Esti inca la inceput asa ca inca nu iti vine sange 100%. Sa nu faci baie in apa foarte calda fiindca vei avea dureri cumplite.
Bună.
Te înștiințează pentru o viitoare menstră.
Poartă în permanență la tine un tamponel, trebuie să fii precaută nu să te faci de râs!
Pa, pa.
Papusa.ai 13, e clar.iti vine menstruatia. Ce mai astepti? poti sa astepti. dar, atentieoate fi si o raceala nu uita. Spui ca te imbraci bine si de unde atunci raceala? Pai uite, noi fetele racim nu numai daca nu ne imbracam bine. Poti capata raceala si daca iti este permanent frig la picioare, daca ingheti la picioare acu pe frigul asta.Si daca te speli cu apa putin rece, sau stiu eu. poate chiar nici calda. Daca racesti des, faci angina si febra si nu stiu mai ce, si de la asta poti sa capeti o infectie in organism acolo la ovare.Organismul nostru coopereaza in ele cu toate organele, asa ca nu te mira cum de la gît să ajunga tocmai la ovare...Mai avem si parinti cu totii.Mama o sa-ti dea numaidecit un sfat bun, ca si ea e femeie si a fost ca tine. Dar daca ea nu a avut asa ceva, ca evident timpurile sau schimbat si acum menstruatia vine cam altfel decit cu 2 secole in urma, consulta un medic, ginecolog. o sa iai un tratament si multa bafta.Sanatate,team pupat.
Data trecuta multa lume ti-a zis sa mergi la doctor. Noi vrem sa te ajutam, dar chiar nu avem cunostintele necesare sa putem spune mai mult. Imi pare rau.
Stiu ca poate iti e frica sau jena, dar fugi repede la spital, pentru ca doar intreband pe internet nu vei gasi raspunsul. Hai! Iti tin pumnii!
Poi asta inseamna ca ti-a venit menstruatia.
Cred ca esti la inceput.
Daca de abia ti-a venit s-ar putea sa ai dureri de spate si de burta.
Sa nu faci baie in apa foarte calda o sa ai dureri foarte naspa.
Sper ca te-am ajutat.
Si eu am patit asa, du-te la farmacie si spune ce ai, o sa-ti de-a un medicament si o sa-ti treaca
Deeaandreea9156 întreabă: