Totul pleaca de la cap. Esti mult prea ingandurata de toata treaba cu 10 kg. Relaxeaza-te, mananca normal, fa exercitii in casa, sunt o multime de exercitii ce le poti face, de la fandari, genoflexiuni, ridicari de picioare stand pe spate, abdomene, plank, sarit coarda si altele.
Să fii mai atentă. Corpul nu calculează caloriile după tabel. Nu toate caloriile sunt egale între ele. Unele sunt mai egale ca altele.
O să îți trimit mesaj privat.
La 1500kcal mi se pare ca și imposibil să te îngrași 10 kilograme din senin, în afară de cazul în care : ești foarte "mică" și ai nevoie de foarte puține kcal(mă îndoiesc) ori dacă ai scăzut activitatea fizică mult. Adică să zicem că tu obișnuiai printr-o anumita activitate fizica sa arzi zi de zi un anumit număr de kcal, iar ulterior ai oprit acea, activitate, scăzând rata metabolică. Dacă nu te regăsești în situațiile astea, ar trebui să mergi la un doctor, probabil endocrinolog și să întrebi.
Ce cred eu ca s-a intamplat de fapt: inainte mancam mult junk food, dar faceam zi de zi sport, sala si plimbari in aer liber si ma mentineam la 65 de kg(1, 70 inaltime). De cand cu pandemia, din martie anul trecut, miscare zero si sala zero, cu toate ca mananc mai putin si in general ce gateste mama acasa, fara prea mult Mc ca atunci cand eram la facultate, efectiv m-am ingrasat extrem de mult si nu stiu cum naiba sa imi revin...
Deci cum am zis. Soluția este clara, chiar tu ai prezentat-o. Trebuie sa incepi sa faci iar mișcare! Sălile sunt deschise!
Nu prea imi mai permite timpul acum, asta e problema. Si cand ma gandesc ce bine ma mentineam si cat imi placea sa ma plimb... Mi se pare aproape imposibil sa mai scap de acele 10 kg depuse, nu stiu de ce
Eu inteleg ca nu mai ai timp. Asta e. Eu doar iti ziceam ce trebuie sa faci. Daca poți sau nu, nu mai am ce sa iti zic, dar in teorie soluția este mișcarea. Nu am ce altceva să iti spun
Melisa2013 întreabă:
JUSTERINIandBROOKS întreabă: