Cred că eşti ipohondru. Uite aici despre ce e vorba:
http://www.sfatulmedicului.ro/Sanatatea-mentala/hipocondria-ipohondria_5
Dacă ţii neapărat poţi merge la un cardiolog să te asiguri, dar sfatul meu e să nu îţi mai faci griji inutile, să nu te mai stresezi şi să te bucuri de viaţă.O seară frumoasă.
Cred ca asta sunt! ipohondru.
Draga mea tu n-ai nici o problema de asta esti doar prea emotiva si speriata. Ia-o usor femeiiieeee! Totul este bine n-ai probleme cu sangele sau alcv!
Si lasa imaginiatia asta de-o parte gadeste-te si tu la ceva frumos o melodie preferata, o pretena, un baiat eu stiu...
Ocupa-ti si tu timpul cu ceva care iti face placere de exemplu : vb pe mess, iesi cu prietenele, asculta muzica, vezi un film fa orice ce te relaxeaza!
Si aduna-te si pune stapanire pe tine pentru ca nu ai nimic!
Good luck!
In primul rand daca doctorul a spus ca esti bine inseamna ca esti bine, nu mai fii asa stresata, nu ai nimic, intr-un anumit fel te inteleg, adica, eu cred ca poate te uiti prea mult la stiri, diverse site-uri unde sunt anumite boli iar tu banuiesti doar ca daca ai boala respectiva, e bine cateodata sa fi precaut dar cu masura trebuie sa intelegi ca corpul tau e masinaria suprema si nu se lasa asa usor invadat cum cred unii
Daca as fi pus eu intrebarea, ti-as fi dat funda imediat! Asa pot doar sa te felicit pentru un raspuns foarte pertinent.
Mersi