| oana_7289 a întrebat:

Ma inteapa apendicele. dar nu mult adica ma ia putin durerea adica niste intepaturi si daca stau linistita nu ma mai doarebig grin ce sa fie? e posibil sa plesneasca apendicul?straight face mi-e fricacrying nu vreau la doctor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la doctor si sa te examineze.Prin apasari usoare, lente are sa isi dea seama daca acesta e foarte inflamat sau nu. Posibil si o ecografie ar fi minunata.Sanatate multa!

| sudsuinededouaori a răspuns:

Cand te doare trebuie sa stai in pat la orizontala si sa ridici piciorul drept, daca te doare cand ridici piciorul sunt sanse ca sa ai probleme cu apendicele, daca nu inseamna ca nu ai probleme, cel putin nu cu apendicele.

| thedistroyer a răspuns:

Ar trebui sa mergi la doctorsadparerea me) da in Romania spitalele iti fac mai mult rasu decat bine dar totusi un sfat medical nu ar strica...

| Mâncărici a răspuns:

Am patit si eu la fel.Am avut dureri in zona apendicului dar de fapt cand am mers la medic eram racit nu a fost nimic altceva.Mergi la medicul tau de familie si spune-i de durere si cerei sa se uita si in zona gatului.Eu am depistat acestea acu 2 ani si am avut aslo.Fa-ti aslo du-te si la medic.Eu de 2 ani nu mai am nimic.Bafta