anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma inteapa asa ceva in spate da nu jos la rinichi undeva pe la mijlocu spatelui si nu pe coloana, langa, cred ca e un muschi ceva nu stiu :/ pe piele nu e nimic nu se vede nimic, e muschiul? :-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Dymytros a răspuns:

Probabil este muschiul, s-ar putea sa fie de la pozitia ta pe scaun... Am avut si eu problema asta cand stateam aiurea in banca, gasesteti o pozitie care sa nu te deranjeze.

| cody95 a răspuns:

Am avut si eu acelasi lucru trece in cateva zile nu e nimic grav doar niste muschi cumva incurcati nu stiu exact mi-o explicat mami da nu ii ceva de care sa te ingrijorezi

| flbogdan a răspuns:

Poate fi un nerv intercostal, fa cateva miscari si o sa ti treaca dar daca persista ar fi bina sa consulti un medic, poate fi si de la rinichi.Bafta.