Cel mai corect raspuns ti-l poate da medicul. La fel si tratamentul. Parerea mea este ca ar trebui sa-i faci o vizita!
Eu pot sa-ti spun ca intepaturile in regiunea inimii nu sunt manifestarile cardiopatiei ischemice. Durerea specifica cardiopatiei ischemice e sub forma de gheara, apare mai ales la efort si are diferite grade de intensitate, culminand cu durerea din infarctul miocardic, care e socogena, fiind de altfel considerata durerea cea mai intensa din toata patologia. Accentuarea/aparitia durerii (intepaturii) in timpul inspirului profund, exclude din nou durerea de origine cardiaca, si pare mai degraba a fi de origine pleurala (aderente inflamatorii intre foitele pleurei care inveleste plamanii) sau nevralgie intercostala.
Parerea mea este ca ar trebui sa faci un consult cardiologic, ECG, eventual analize de laborator (trigliceride, colesterol - deoarece ai spus ca esti supraponderal, ASLO. etc), iar pentru linistea ta poti sa ceri si un ecocord (pentru a exclude vreo malformatie). Multa sanatate!
citeste un pic aici si vezi mai bine simptomele tale
http://www.netmedic.ro/semne-si-simptome-respiratorii/durerea-toracica
Depinde ce varsta ai. Daca esti foarte tanar, cel mai probabil e de la prea putin somn, prea multa cola sau cafea, prea multe tigari.
Daca esti mai varstnic (peste 30 de ani), ar putea fi datorita combinatiei intre tensiunea mica si ateroscleroza la nivelul coronarelor. Practic e posibil sa nu mai ajunga destul sange la inima si asta sa determina intepaturile/durerile. Daca te incadrezi in aceasta categorie, ar fi bine sa te consulte un medic cardiolog. Nu cred ca e grav, dar e mai bine sa excluzi cu certitudine orice afectiune grava.