| unechat a întrebat:

Ma inteapa inima camd de doua luni foarte dec. De la ce poate sa fie? Am tensiunea ca mal 9 cu 6, 9 cu 8.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cel mai corect raspuns ti-l poate da medicul. La fel si tratamentul. Parerea mea este ca ar trebui sa-i faci o vizita!

6 răspunsuri:
| monicaclaudia a răspuns:

Eu pot sa-ti spun ca intepaturile in regiunea inimii nu sunt manifestarile cardiopatiei ischemice. Durerea specifica cardiopatiei ischemice e sub forma de gheara, apare mai ales la efort si are diferite grade de intensitate, culminand cu durerea din infarctul miocardic, care e socogena, fiind de altfel considerata durerea cea mai intensa din toata patologia. Accentuarea/aparitia durerii (intepaturii) in timpul inspirului profund, exclude din nou durerea de origine cardiaca, si pare mai degraba a fi de origine pleurala (aderente inflamatorii intre foitele pleurei care inveleste plamanii) sau nevralgie intercostala.
Parerea mea este ca ar trebui sa faci un consult cardiologic, ECG, eventual analize de laborator (trigliceride, colesterol - deoarece ai spus ca esti supraponderal, ASLO. etc), iar pentru linistea ta poti sa ceri si un ecocord (pentru a exclude vreo malformatie). Multa sanatate!
citeste un pic aici si vezi mai bine simptomele tale
http://www.netmedic.ro/semne-si-simptome-respiratorii/durerea-toracica

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde ce varsta ai. Daca esti foarte tanar, cel mai probabil e de la prea putin somn, prea multa cola sau cafea, prea multe tigari.
Daca esti mai varstnic (peste 30 de ani), ar putea fi datorita combinatiei intre tensiunea mica si ateroscleroza la nivelul coronarelor. Practic e posibil sa nu mai ajunga destul sange la inima si asta sa determina intepaturile/durerile. Daca te incadrezi in aceasta categorie, ar fi bine sa te consulte un medic cardiolog. Nu cred ca e grav, dar e mai bine sa excluzi cu certitudine orice afectiune grava.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unechat sti ce sa faci? sa iei niste zahar si sal tii sub limba! si dupa aceea iti trece!
A si multa sanatate tututor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceste intepaturi de 2 zile, sunt sportiv, practic fotbalul de 10 ani iar acum cand ma inteapa inima ma ia cu tot cu ameteli, ce e de facut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, sincer sa-ti spun... N-AM HABAR! Si pe mine ma inteapa inima iar mama nu ma crede si imi zice ca sunt doar un copil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteapa inima pentru ca ai lipsa de calciu si pe mine ma intepa acum doua luni si am facut perfuzii la un medic particular mia timp de 3luni mi-a pus calciu gluconat 2 vita b1 b6 si c si mi-am revenit uite id meu steaua_costelus2000