| lyann a întrebat:

Ma intereseaza la ce este bun siropul de muguri de brad; si eu il fac, si-l beau dar nu stiu pentru ce este bun.Stie cineva sa-mi raspunda? Dar sucul de soc? Azi am preparat de soc si o noua portie de sirop debrad.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MisterKat a răspuns:

Sucul de muguri de brad este bun pentru plamani, respiratie! E foarte sanatos sa-l bei, poti sa-l bei si diluat cu apa minerala.
Sucul de soc, nu stiu la ce este bun, dar banuiesc ca este indicat persoanelor cu hipotensiune(adica cu tensiune sub limita normala). De ce zic asta? cand eram mai mic, mama consuma suc de soc din acest motiv...
Sper ca ti-a fost de folos raspunsul.
O seara faina sa ai!
Daniel.

| Cryss a răspuns:

Uita-te la indicatii : http://www.naturaplant.ro/produse/2242/Sirop_natural_de_muguri_de_brad

Cel mai des se foloseste pentru afectiuni ale gatului si tuse :).

| gabimaris a răspuns:

Siropul de muguri de brad este indicat in afectiuni ale cailor respiratorii superioare, dar si pentru reechilibrarea imunitatii in anemie spre ex! Sucul de soc este minunat pentru detoxifierea organismului, ajuta rinichii in eliminarea toxinelor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt plamani si respiratie